OMUL NOU ȘI VIBRAȚIA SA ÎNALTĂ

Am auzit o chestie care mi-a plăcut: de cel puțin 10.000 de ani, omul, ca organism, nu a mai evoluat. Pentru că evoluție înseamnă transformarea organismului pentru a se adapta mediului înconjurător. Iar de 10.000 de ani, omul transformă mediul înconjurător în folosul lui, nu se adaptează la el. (construiește case, se îmbracă, se încalță, cultivă plante și are rezerve de hrană, etc).

Dar uite că… trăim vremuri interesante. Pământul se schimbă, fie că vrem sau nu, fie că noi suntem cauza sau nu.

Unii spun că trecem în dimensiunea a 4-a, alții spun că timpul va dispărea, oricum, că vor apărea schimbări importante în vibrația planetară și în a noastră, etc.

Sunt pline sit-urile cu informații din astea, privind marele salt pe care il vom face, de Arcturieni și Pleiadieni care ne asigură că am și început deja, că ne îndreptăm vertiginos spre schimbări majore. Și că totul va fi bine. Funny, ha?

Dar dacă mă gândesc bine… omul ca organism va trebui să evolueze. Ni se schimbă planeta – ia uite ce anotimpuri avem – ni s-a schimbat mâncarea, aerul e mai toxic, soarele e mai puternic, apa e mai poluată… Și putem să ne ascundem unde vrem și să facem ce vrem că tot suntem afectați. Avem medicină evoluată dar și boli din ce în ce mai rezistente și mai puternice, stresul ne topește, avem confort în case și mașini și totuși un disconfort extrem… și tot așa.

Așa că își va intra iar în drepturi legea supraviețuirii celui mai puternic. Și undeva în ADN-ul omului se va activa ceva care îi va face copiii noștri să fie mai rezistenți la poluare, la chimicale, la soare. Oricum ei sunt deja altfel: mai intuitivi, mai sensibili, găsesc mai repede răspunsuri și soluții. Rămâne să li se schimbe și corpul.

Saltul se va face – intr-o direcție oarecum necunoscută cred eu… sau într-un mod pe care sigur nu avem capacitatea să îl anticipăm. Și mai cred că procesul nu va fi chiar plin de veselie și îngerași și lapte și miere… Dar asta sunt doar eu.

În rest, ce să ne zică și bieții oamenii ăia din Pleiade? Că la cât de înapoiați suntem…

:))))))))))

Hai că vedem peste 20 de ani!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s