STAREA DE BINE ȘI STRIGĂRUL CĂTRE UNIVERS

Starea de bine pe care ți-o dă o ședință de terapie Reiki este foarte mare.

Cum? Simplu. Se descătușează energiile negative strânse în noi, ies din noi și le ia locul starea de bine, energiile pozitive.

Să zic ce e energia negativă? Păi nu îți imagina că e așa… ca și când ai fi conectat la o sursă de electricitate și prin tine curge ”energia”. Energia negativă e dată de gândurile negative. De emoțiile negative pe care le ținem minte, de care nu vrem să ne despărțim. De regret, de tristețe, de lipsă de iubire, de nedreptățile pe care ni s-au făcut, de nedreptățile pe care le-am făcut noi altora… De tot ce doare în Suflet.

Terapia cu lumină ”Reiki” acționează cu blândețe asupra corpului, spiritului și a Sufletului. Nu mă întreba cum că habar nu am. Nu din punct de vedere științific. Dar acționează!

Nu crezi ”în din astea”. 🙂 Hm, vezi tu cum a venit el materialismul dialectic și științific și ne-a educat să fim Toma necredinciosul?

🙂)))))

În altă ordine de idei, pentru fiecare din noi vine un timp când o anumită informație e necesară și ea va apărea. Ce facem cu ea, dacă o valorificăm sau nu… fiecare hotărâm.

Și să fii sigur că dacă vei striga Universului că ai nevoie de ajutor, cineva te va auzi. Și îți va răspunde. Dar dacă îi vei cere persoanei care a apărut să te ajute sau dacă nu îi vei cere, asta e doar decizia ta. Persoana a apărut și îți face doar semn că e aici. Dar nu te va ajuta dacă tu nu te exprimi. Pentru că ar fi o formă de abuz. Gen ”am ajutat o bătrânică să treacă strada, dar ea nu vroia”. Trebuie să îți faci curaj și să ceri, nu doar în gând ci cu cuvinte. De ce? Psihologic vorbind cred că e primul pas pe care îl poți face spre eliberarea de poveri și greutăți sufletești.

Și nu mai crede sentințele de genul: toți oamenii sunt răi, toți rănesc, apără-te, închide-te, nu ierta, nu uita… Sunt oameni pe pământul ăsta al cărui scop și dorință e să ajute alți oameni.

Ia strigă Universului că vrei ajutorul unui astfel de om. Să vezi, îl Vezi?

 

Ema Cornoiu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s