Ce e curățarea karmei și cum funcționează ea

Cu toții știm că viața este patronată de legile karmei. Adică, să plătim o parte din datoriile pe care le-am creat în alte vieți. Să învățăm ce nu am reușit să învățăm în alte vieți. Să întâlnim persoanele potrivite nouă în această viață, de la care să învățăm sau cărora le suntem datori cu fapte, bani sau sentimente.

De asemenea, s-ar putea ca tot noi sa mai avem de plătit și ceva moșteniri lăsate din neam – asta pentru că ne naștem în familii cu care rezonăm. Adică avem același tip și nivel de energie cu neamul în care ne naștem.

Că vrem sau nu, aceste datorii se plătesc. Banii care nu se lipesc parcă de noi, suferința lângă soțul care înșală, etc, etc. Și parcă plata nu se mai oprește, ne comportăm la fel – alegem mereu relații greșite în care suferim, risipim banii pe lucruri inutile deși conștientizăm ce facem dar nu ne putem opri, avem sentimente aproape de ură pentru persoane care nu ne-au făcut ABSLOUT nici un rău…

De ce continuăm să ne comportăm așa? Pentru că ne leagă firele nevăzute ale comportamentului avut în timpul plății datoriei. Și uneori, chiar dacă datoria a fost restituită, noi continuăm să ne comportăm la fel… ne-am obișnuit așa și nu mai știm să ne oprim, chiar dacă ne face rău.

Curățarea energetică a karmei pentru o persoană și pentru neamul ei întrerupe aceste comportamente, aceste tipare ale noastre sau ale familiei noastre. Asta, dacă datoria s-a stins. Ne ajută să ieșim din cerc, cel puțin la nivel energetic. Mai departe, depinde de noi cum evoluăm.

Vă aștept pentru astfel de curățare energetică.

De Ema Cornoiu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s