Tratament prin reflexoterapie

reflexo

Veche ramură a presopuncturii și acupuncturii chineze, reflexoterapia este tratamentul organelor din corp prin masajul tălpilor picioarelor.
Fiecărui organ din corp îi corespund anumite zone reflexe de pe talpa noastră. Prin masajul corect după scheme de tratament, organele vor funcționa mai bine și se vor vindeca.

Avantajul acestui tip de terapie este că nu folosește substanțe chimice, ci doar actul reflex al organismului. Ai observat că sunt anumite puncte pe corp care dacă sunt atinse sau apăsate te fac să îți retragi automat mâna sau piciorul?

Exact așa funcționează și reflexoterapia. Și aveți un exemplu mai jos de zone reflexe.

picior-lateral-int-ext_v4

Tratamentul este unul cu efecte blânde, treptate. Nu se întrerupe medicamentația prescrisă de medic.

Sigur că se completează cu un consum adegvat de ceaiuri sau lichide. De ce? Pentru că stimulând organele interne, ele vor degaja în organism toxinele pe care le-au acumulat în timp. Iar aceste toxine trebuiesc evacuate. Deci, trebuie să ajutăm rinichii prin consum de lichide.

Ca în orice terapie, un rol foarte important în vindecare îl are “cumințenia pacientului”. Știu persoane care atunci când beau ceai sau apă parcă beau otravă.  Acesta este un comportament greșit. Nu există ca organismului să nu îi fie sete. Doar că noi îi impunem voit, rațional că nu ne e sete și că oricum, nu ne place ceaiul. Și organismul se conformează. Se comportă cum îi spunem noi producând disconfort atunci când se bea ceai. Acest tip de pacienți sunt cei cu gândire inflexibilă, care știu ei mai bine tot, care contabilizeaza prea mult greselile altora fata de ei, care “iarta dar nu uita”, persoane predispuse la constipație, dureri de spate, psoriazis, oboseală cronică. (și e doar un exemplu)

Reflexoterapia este folosita în tratamentele pentru: alergii, astm, sciatică, varice, hemoroizi, oboseală, celulită, constipație, cistită, gripă și multe alte afecțiuni.

Atenție! Reflexoterapia efectuată greșit poate produce în timp dereglări de funcționare ale organelor.

Vă aștept pentru programari pe Str. Ulpia nr 5, etaj 3, Deva. Sau la telefon 0770293976

35 lei/ora
Pentru 10 ședinte, a 11-a gratis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s